Een zalige warme kerstdag.

25 december 2014

Traditiegetrouw hebben we vandaag Kerst gevierd op het strand, het was een aangename 31°C vandaag...een impressie van onze dag...









 





Kerst 2014

24 december 2014

Voor straks alvast voor iedereen een prettig kerstfeest gewenst!


Dirk, Dominique en Nicolas

Bert, Anouk, Charlotte, Cedric en Luca

XXX

Aangekomen!

23 december 2014

Ze zijn er!
Na een lange maar goeie vlucht zijn Dominique, Dirk en Nicolas veilig geland in Perth!
De eerste indrukken zijn alvast heel positief...gelukkig maar;-))
Om de jetlag wat voor te zijn hebben we eerst een lange wandeling in de buurt gemaakt en dit natuurlijk ook om Luca een plezier te doen, die zich intussen al heel erg op haar gemak voelt met de nieuwe familie.
aankomst AY 486 in Perth
op Australische bodem
welkom drink

verkennende buurtwandeling

Gisteren zijn dan ook Charlotte en Bert aangekomen weliswaar met verschillende vluchten uit verschillende continenten, Charlotte is na tien dagen terug uit Vietnam en Bert heeft er een weekje België/ Nederland op zitten.
Uitslapen was er voor het pas aangekomen bezoek niet bij, Charlotte haar vlucht landde vroeg. Bert is pas 's avonds geland net op tijd voor een gezellig barbie met iedereen.







Hij staat

19 december 2014

Onze kerstboom staat!

Vol spanning wachten we op de komst van Dominique, Dirk en Nicolas die voor twee weken naar Perth komen!! Nog twee nachten!
Het zal voor hen de eerste keer zijn dat ze Kerst vieren in de zomer, benieuwd hoe ze dat zullen vinden.
Bert is momenteel in België en Nederland, Charlotte is nog in Vietnam, het ontvangstcomité zal dus alleen Cedric en ik zijn, maandagavond is iedereen weer thuis en kan de vakantie beginnen.
De weersverwachtingen voor de komende dagen zien er alvast goed uit, één zekerheid, het zal geen witte kerst worden!


Vietnam Service trip

12 december 2014

Cedric heeft nog één dag school vandaag, maar voor Charlotte is de vakantie vanmorgen al begonnen, zij is namelijk voor tien dagen naar Vietnam vertrokken.

Dit jaar trekken ze naar een dorpje gelegen ten zuidwesten van Hanoi, Mu Village, in het Ngoc Son Ngo Luong natuurreservaat.
In dit reservaat leven nog acht minoriteiten groepen, ze gaan er oa meewerken op de rijstvelden die worden klaargemaakt voor het nieuwe rijst seizoen.
Daarna staan er nog een paar uitstappen op het programma, onder meer naar Halong Bay.
Safe travels Charlotte!