Een vreemde eend...

21 september 2013

Vanmorgen tijdens Cedric zijn zwemtraining kwam deze eendenfamilie hun kroost ook leren zwemmen.
Cedric volgt nu een zwemprogramma op de Universiteit van West-Australia(UWA).
Hier kan hij tot vier keer per week zwemmen en dit gedurende een volledig seizoen.
Meer info op uniswim



Araluen Botanic Park

18 september 2013

Een tweetal weken geleden bezochten we het Araluen Botanic Park, een park op 35 km van Perth. September is de maand van de wildbloemen, dus proberen we zoveel mogelijk parken te bezoeken gedurende het seizoen. Omdat we al vaak naar Kings Park geweest zijn dachten we om eens iets anders te proberen.
Er waren vooral veel mensen en tulpen...iets minder wilde bloemen, we hebben een wandeling gemaakt langs de aangegeven route, maar veel spectaculaire bloemen hebben we niet gezien, zou de vele regen van september hier voor iets tussenzitten....ik ga bijna klagen over het weer haha.
Ik wist wel niet dat er verschillende kleuren klaprozen bestonden!
De omgeving is wel mooi om te wandelen, maar kan toch niet tippen aan Kings Park.








knie-update

11 september 2013

Vanmorgen met Charlotte op controle geweest, morgen is het alweer twee weken geleden dat ze geopereerd is... het verband mocht eraf, geen uitwendige hechtingen, alles is van binnenuit gehecht, drie kleine gaatjes en een fijn sneetje juist onder de knie, maar daar ga je nog weinig van zien.
Nu nog twee maanden niks doen, zelfs geen fysio, eerst moet alles genezen zijn en dan rustig beginnen met lichte oefeningen ergens half november, zeker niks forceren.
Een negatief puntje, ze mag dit jaar geen surf life saving meer doen, spurten in het zand is te belastend, zwemmen mag, maar dan zonder kick, alleen met de armen.


September

6 september 2013

De winter is voorbij, drie maanden lente komen eraan!
Hier en daar nog een septemberbui en een oktoberse gril, maar daar kunnen we mee leven:-)
September is ook de maand van de wilde bloemen die overal tevoorschijn komen. We zullen dit weekend nog eens op pad gaan naar Kings Park, waar zoals elk jaar het Wild Flower Festival plaatsvindt.
De parken zijn nu op z'n mooist, alles is mooi groen en overal water in de meren, normaal staan deze droog tijdens de zomer.
Charlotte haar knie geneest goed, sinds zondag, drie dagen na haar operatie, loopt ze al zonder krukken, plooien gaat ook al beter, bijna 90°!
Woensdag terug op controle en dan weten we ook wanneer de kiné kan beginnen.